Este nevoie urgenta de hidranti in Comuna Stalpeni

Scris de Constantin Cutic
267 vizualizari

Lipsa hidrantilor, o problema de maxima importanta, tratata cu superficialitate si nepasare de actuala conducere a UAT Stalpeni!

Astazi, in satul Radesti, a avut loc un incendiu de proportii care a distrus aproape in intregime agoniseala de o viata a unei familii.

Urmarile acestui dezastru ar fi fost mult mai mici daca in zona respectiva ar fi existat un hidrant, de unde, masina de pompieri sosita la fata locului, sa se alimenteze (acest lucru fiind subliniat si de reprezentantul SVSU Stalpeni sosit la fata locului).

Aceasta problema, consemnata si de catre mine, impreuna cu colegii mei din Pro Romania in urma controlului realizat la firma de apa, a fost ridicata in foarte multe randuri in cadrul Consiliului Local, fostul consilier Laurentiu Dumitra fiind un altul care a cerut, la randul sau, in nenumarate randuri, rezolvarea ei.

Din pacate realizarea de hidranti nu a reprezentat niciodata o prioritate pentru actuala conducere, fiind lasata la coada listei de investitii de fiecare data, ramanand astfel si in prezent nerezolvata.

Adevarul deranjeaza dar trebuie spus! Rezolvati aceasta problema, siguranta cetatenilor este prioritara!

Foto: freepick


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate