Paște Fericit și Binecuvântat!

Scris de Redactie
1.150 vizualizari

Sărbătoarea Paștelui este momentul reîntoarcerii la sine, la familie, la tradiții, la credință și la rădăcini. Acum conștientizam mai mult decât oricând sacrificiul și ne dorim să devenim mai buni, mai sensibili, mai luminoși.

Echipa Gazeta de Stâlpeni vă urează Paște Fericit și Binecuvântat!

Să aveți parte de multă sănătate, căldură și liniște sufletească, bucurii și dorințe îndeplinite, alături de familia dumneavoastră și de oamenii dragi! Să vă fie primăvara și viața, ca o sărbătoare!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate