[FOTO] O regretabilă confuzie

Scris de Gogu din Stalpeni
415 vizualizari

Dragi concetățeni și reprezentanți ai autorităților locale,

Doresc să clarific câteva aspecte în legătură cu articolul meu anterior, deoarece simt nevoia înțelegerii cât mai exacte a gândurilor mele cu privire la subiectul discutat ieri. În acest fel, sper să restabilesc înțelegerea și să pun lumină pe aspectele care merită atenția dumneavoastră.

În primul rând, doresc să menționez că în articolul meu anterior, dintr-o eroare regretabilă, am folosit uneori cuvântul “stadion” în loc de “zona stadion”. Acest lucru a creat confuzie și a indus ideea că stadionul ar fi într-o stare de abandon, ceea ce nu este adevărat. Dorința mea a fost de fapt să subliniez situația zonei adiacente, din centrul satului Rădești, pentru că stadionul echipei de fotbal AS Viitorul Rădești este îngrijit, așa cum se vede și din imaginile de mai jos.

În ceea ce privește discuția din cadrul ședinței de consiliu local, menționată în articolul anterior, doresc să aduc mai multă claritate. Deși am menționat în mod succint problema tinerilor nemulțumiți de accesul pe stadion, am omis să subliniez că această problemă reprezintă doar o mică parte dintr-o situație mai amplă, mai ales că nu așa se rezolvă problema, prin introducerea solicitanților în ședință, ca mai apoi să li se promită că au acces prin intervenția autorităților.

Este esențial să înțelegem că fiecare dintre noi are o contribuție importantă în menținerea curățeniei și frumuseții zonei. Echipa de fotbal AS Viitorul Rădești depune eforturi constante pentru a asigura curățenia după fiecare meci, însă acest lucru nu poate înlocui o atitudine civică responsabilă din partea suporterilor și a celor care trec prin acea zonă, pe termen lung.

Prin acel articol, am dorit să atrag atenția asupra necesității unei implicări mai active. Am tras doar un semnal de alarmă, prin Gazeta de Stâlpeni, pentru ca autoritățile să se implice. Nu doar să curețe acolo unde este responsabilitatea sa, ci și să prevină această situație, prin coșuri de gunoi care să fie golite des, prin educație civică, prin aplicarea de amenzi sau prin alte metode pe care le consideră necesare.

Ce este greu de contestat este că zonei adiacente stadionului îi lipsesc adesea curățenia și ordinea, cu aruncarea necontrolată a deșeurilor și alte aspecte care necesită atenție. Sunt convins că se pot găsi soluții eficiente pentru a îmbunătăți această stare de fapt care nu trebuie să mai arate astfel.

Cu încredere în cetățeni și în autorități, așteptând cu nerăbdare să vedem progresele realizate în acest sens,

al vostru, Gogu din Stâlpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate