Multa sanatate, domnule contabil Petria!

Scris de Redacția
1k vizualizari

Ca de fiecare data, Gazeta de Stalpeni a facut distinctia intre functie si persoana, incercand sa dovedim, cand este nevoie, ca omenia si bunul simt au origini sanatoase, au radacini nascute la sat, care inca exista.

Nu credem ca este un secret ca domnul Petria, contabilul SC APA SERV TOP STALPENI SRL, a suferit astazi un accident de sanatate, fapt pentru care ii uram sanatate grabnica si sa revina cat mai repede la munca, pentru ca societatea are nevoie de fiecare angajat pentru a functiona. Si, da, sanatatea este mai de pret decat toate, chiar si decat o societate comerciala.

Sa va intoarceti cu bine in sanul familiei dumneavoastra, sanatos, in liniste. Dincolo de toate, suntem Oameni!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate