[ADMITERE] Pompierii anunță deschiderea concursului de admitere pentru anul 2023 la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”

Scris de Redacție
132 vizualizari

Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” a publicat anunțul oficial pentru concursul de admitere la Facultatea de Pompieri. În total, 38 de locuri sunt puse la dispoziție pentru tinerii dornici să devină ofițeri pompieri și să înceapă o carieră militară.

Pentru a putea participa la concursul de admitere, candidații trebuie să îndeplinească anumite criterii și să urmeze pașii enumerați în anunțul oficial. Documentele necesare pentru dosarul de admitere pot fi găsite pe site-ul oficial al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș la adresa https://www.isuarges.ro/anunturi/Anunt_2023/.

Cererea-tip de înscriere, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare și declarația de confirmare a luării la cunoștință despre condițiile legale pot fi descărcate de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (secțiunea Carieră) sau de pe site-ul www.isuarges.ro, la secțiunea Resurse umane, Admitere învățământ.

Toate documentele trebuie completate în mod lizibil de către candidați, semnate, datate și trimise exclusiv în format electronic (PDF) la adresa de e-mail admitere@isuarges.ro. Perioada de depunere a dosarelor este cuprinsă între 30 iunie 2023 și 9 iulie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” își propune să pregătească viitorii ofițeri pompieri într-un mediu academic de înaltă calitate, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare profesională. Absolvenții vor fi pregătiți să facă față cu succes situațiilor de urgență, să protejeze vieți și bunuri și să ofere sprijin comunității în momente dificile.

Dacă vrei să te implici și să ajuți comunitatea în cele mai dificile momente, aceasta este o oportunitate pentru tine. Concursul de admitere reprezintă un pas important în drumul către cariera de pompier și deschide oportunități de dezvoltare profesională și personală. Înscrie-te acum și poți fi parte dintr-o echipă de profesioniști, dedicată protejării vieții și siguranței comunității!

Foto: ISU Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate