[NEPOTISME] Fata primarului de la Mioveni, șefă la chinezăriile argeșene

Scris de Redacție
2,1mii vizualizari

Evenimentul săptămânii la Mioveni, județul Argeș, a fost inaugurarea celei de-a 29-a filiale locale a Camerei de Comerț și Industrie România – China, instituție pe care primarul Ion Georgescu o girează chiar cu propria sa familie, fiind condusă de nimeni alta decât de fiica acestuia, Mădălina Georgescu.

Relațiile comerciale româno-chineze și atragerea investitorilor chinezi în Mioveni sunt subiecte aduse constant în atenția localnicilor de către PSD Argeș, promovarea lor sunând de fiecare dată pompos, fiind întotdeauna ambalate sclipitor. Spunem PSD Argeș deoarece partidul nu este la prima promovare a intereselor Chinei în prim-planul economic și educațional în județ, deoarece și colega de partid a primarului de la Mioveni, deputatul Simona Bucura – Oprescu, după o vizită în 2013 în China, făcea lobby acum un an pentru înființarea unui institut Confucius la Universitatea din Pitești.

Trebuie știut că China este un stat comunist și unul dintre singurii parteneri ai regimului totalitar de la Kremlin, respectiv al lui Vladimir Putin. Președinte pe numele căruia a fost emis de Curtea Penală Internațională un mandat internațional de arestare pentru crime împotriva umanității. Iar despre cum face China afaceri, voi menționa doar cazul Republicii Muntenegru care a fost la un pas de falimentul național din cauza construirii unei autostrăzi în această țară de către „partenerii chinezi”. La care adaug și scandalurile privind suspiciunile de spionaj prin aparatele Huawei și al rețelei de socializare TikTok.

Revenind la Mioveni, în postarea publicată pe Facebook, primarul Ion Georgescu vorbește elogios despre parteneriatul cu chinezii, dar nu face nicio referire și despre mandatul de șef al Camerei de Comerț și Industrie România – China al fiicei sale. Fotografiile și felicitările consilierilor locali sunt însă sugestive, la fel cum sugestiv este și conul de umbră în care au intrat consilierii locali din opoziție și care sugerează că s-au predat cu totul primarului de la Mioveni.

Apariția Mădălinei Georgescu la evenimentul menționat a fost chiar una de mare impact. Îmbrăcată într-un kimono cu imprimeuri „flori de cireș”, aceasta a dat de înțeles că știe că vestimentația este esențială în promovarea sa personală, primul pas fiind unul făcut în direcția impresiei vizuale. Rămâne de văzut dacă se și pricepe la altceva decât la modă, pentru că singura competență publică vizibilă este aceea că … este fiica primarului Ion Georgescu.

Primar care este bine-cunoscut pe plan local pentru grija pe care o poartă familiei sale. După ce l-a așezat pe scaunul de manager medical al Spitalului din Mioveni pe doctorul Mircea Stoian, concubinul Mădălinei Georgescu conform unor surse, iată că acum s-a gândit să-i asigure o sinecură și fiicei sale. Pentru că poate și pentru că orașul Mioveni pare că a devenit în ultimii ani o banală jucărie în mâna baronului pesedist.

Articol scris în colaborare jurnalistică
Foto: Facebook/Georgescu Ion


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate