[EDUCAȚIE] Simularea Bacalaureatului la Liceul „Iulia Zamfirescu” din Mioveni este susținută, începând de astăzi, de elevii din Stâlpeni

Scris de Redacție
272 vizualizari

În intervalul 4-7 martie 2024, elevii claselor a XII-a și a XIII-a (seral/frecvență redusă) școlarizați la Stâlpeni, precum și toți colegii lor din întreaga țară, susțin simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat. Această etapă este gestionată de Ministerul Educației și se desfășoară conform unor proceduri precise, transmise spre cunoștința celor implicați.

Dintre cursanții Liceului Tehnologic „I. C. Petrescu”, 24 de elevi din clasa a XII-a și 13 elevi din clasa a XIII-a, frecvență serală, sunt așteptați să participe la aceste probe. Se estimează că doar câțiva dintre aceștia nu se vor prezenta la evaluarea care a început astăzi. Liceul „Iulia Zamfirescu” din Mioveni găzduiește simularea pentru acești elevi, fiind unitatea arondată liceului din Stâlpeni.

Lucrările vor fi scanate în clasă și corectate pe platforma digitalizată, urmând să fie repartizate automat și aleatoriu către profesori evaluatori din alte județe decât cel de proveniență al candidaților. Ministerul Educației a stabilit materia ce trebuie asimilată până la susținerea simulării, existând unele conținuturi din programele pe discipline care sunt exceptate pentru această sesiune.

Le dorim succes tuturor elevilor, în această etapă importantă a pregătirii examenului de bacalaureat care va fi susținut în vară!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate