[ENERGIE ELECTRICĂ] Întrerupere programată de Distribuție Oltenia în Rădești

Scris de Redacție
238 vizualizari

Conform unei notificări publice, Distribuţie Oltenia anunță  întreruperea furnizării energiei electrice pentru o perioadă de două ore, în data de 28 februarie 2024, între orele 09:00 și 15:00. Vor fi afectați consumatorii casnici și agenții economici din Stâlpeni, satul Rădeşti, zona de la calea ferată și DN 73, precum și zona de intrare în Rădeşti

Această întrerupere este necesară pentru efectuarea lucrărilor de întreținere și de îmbunătățire a rețelei electrice, având ca scop creșterea siguranței și continuității alimentării cu energie electrică în viitor, precum și îmbunătățirea parametrilor de calitate ai energiei distribuite.

Este important de menționat că, în cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, lucrările pot fi reprogramate. Informații actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs pot fi găsite la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia solicită aducerea la cunoștința celor vizați despre aceste întreruperi temporare și mulțumește pentru înțelegere și colaborare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate