[FOTO/VIDEO] Incendiu la două imobile alăturate din comuna Stâlpeni

Scris de Redacție
2,5mii vizualizari

Astăzi în jurul orelor 14.00 a avut loc un incendiu la Stâlpeni pe o stradă de lângă stadion.

Muncă de o viața a unui om s-a mistuit sub flăcări. Pompierii de la Detașamentul ISU Mioveni au intervenit astăzi pentru stingerea acestui incendiu care se manifesta la acoperișurile a două construcții din localitatea Stâlpeni din zona stadionului Forestal.

S-a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea focarelor de sub acoperiș și prevenirea reaprinderii materialelor care aparțin acestor imobile.

Din cercetările făcute se pare că proprietarul ar fi dat foc la niște gunoaie în apropierea casei. Flăcările s-au întins rapid și la cele două case.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Nu au fost identificate victime. Nici la această oră nu au plecat pompierii care sunt ajutați de către angajați ai primăriei și cu buldoexcavatorul.

Vă recomandăm ca, în această perioadă caniculară, cu temperaturi ridicate, să evitați folosirea focului în spații deschise, pentru a nu se mai produce și alte evenimente nedorite de acest fel.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate