[ERASMUS +] Proiect „Youth for Green, Green for Youth” la care participă și Liceul Stâlpeni

Scris de Redacție
402 vizualizari

Proiectul Erasmus+ „Youth for Green, Green for Youth” este un parteneriat strategic la scară mică în care Liceul tehnologic „I. C. Petrescu” este partener, alaturi de alte instituții din Turcia si Cehia. Proiectul este coordonat de ONG-ul Intégration Européenne dans le Domaine de la Jeunesse, du Volontariat et de la Citoyenneté Européenne Active din Franța.

Scopul acestui proiect este de a ajuta tinerii să conștientizeze problemele mediului înconjurător, de a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile de comunicare într-o limbă străină,, dar si de a munci în echipa. Elevii vor învăța modalitățile de economisire a resurselor si despre cei 3 R: Reciclează, Refolosește și Reduce.

Pe parcursul acestui proiect, care va dura 2 ani, vor avea loc 3 mobilitati, dintre care una în țara noastră, la Liceul din comuna Stâlpeni, în cadrul căreia vor participa 6 cadre didactice și 12 elevi din țările partenere.

Bugetul alocat acestui proiect este de 60.000 euro, iar coordonator din partea liceului este doamna profesor Anda Șuța.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate