[BACALAUREAT 2022] Încă un absolvent al Liceului „I. C. Petrescu” din Stâlpeni declarat „REUȘIT” la Bacalaureat

Scris de Andrei Vacaru
645 vizualizari

Astăzi s-au afișat rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2022, după contestații.

Dacă până astăzi 5 elevi au fost declarați admiși în această sesiune, candidatul AG1118013 a contestat nota la matematică și aceasta a fost majorată de la 5,2 la 5,9, ceea ce însemnă media 6,20, fiind declarat „Reușit”.

Prin urmare, din cei 17 înscriși, 6 au reușit să promoveze proba de bacalaureat, obținând atestatul maturității care să le deschidă oportunități de mai bine pentru viitor.

Asta înseamnă o rată de promovare generală de 35,29% pentru Liceul Stâlpeni, dar nu modifică rata de promovare a elevilor absolvenți ai clasei a XII-a din anul școlar 2021 – 2022, de sub 30%, elevul declarat reușit fiind absolventul unei serii anterioare de clasa a XII-a de la „I. C. Petrescu” Stâlpeni.

Felicitări celor 6 elevi declarați „reușit”, familiei acestora, doamnelor și domnilor profesori care au contribuit la acest succes!

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate