[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a C.L. Stâlpeni în 16.10.2023

Scris de Redacție
142 vizualizari

În baza dispoziției nr. 294 din 12 octombrie 2023 a primarului comunei Stâlpeni, este convocată o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni, a doua din această lună. Ședința va avea loc în data de 16 octombrie 2023, la ora 12:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, pe o platformă online, cu următoarele puncte pe ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3.
  2. Proiect de hotărâre privind organizarea evenimentului tradițional “Focul lui Sumedru” în anul 2023. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3.

Documente:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate