[VIDEO] Pompierii au salvat animalele dintr-o gospodărie cuprinsă de flăcări în Bălilești

Scris de Redacție
371 vizualizari

Un incendiu a izbucnit astăzi în comuna Bălilești, lângă Stâlpeni, punând în pericol un adăpost de animale și o locuință aflată în proximitate. Acesta a avut loc la un grajd dintr-o gospodărie locală, unde flăcările s-au răspândit rapid pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Situația era critică, deoarece exista riscul de propagare la o locuință aflată la o distanță mică.

Pompierii au răspuns apelului de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Cu echipamentele necesare și experiența în astfel de situații, au reușit să lichideze focul și să salveze animalele care se aflau într-un grajd.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic, însă vor fi efectuate investigații suplimentare pentru a stabili cu certitudine circumstanțele care au dus la izbucnirea acestui incident.

Foto&video: ISU Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate