[ DONAȚIE ] Mulțumim, Profi România!

Scris de Redacția
391 vizualizari

După ce gospodăria unui om din Stâlpeni a luat foc în data de 30 iunie 2022, Gazeta de Stâlpeni a făcut apel pentru a se găsi ajutorul necesar aducerii imobilelor la starea inițială, ori măcar la stadiul la care să se poată locui în acestea, înainte de venirea sezonului rece.

Din păcate, una dintre clădiri prezenta risc de prăbușire și a trebuit dărâmată, iar cealaltă, rămasă fără acoperiș și placa de susținere, nu putea oferi condiții decente pentru ca cineva să locuiască acolo în stadiul în care se afla.

În urma apelului nostru făcut la câteva zile după eveniment, oameni de bine din comună, vecini, primarul comunei (detalii aici), o filială a unui partid politic și ONG-ul „Stâlpeni, comuna noastră!” au reușit să doneze, fiecare după posibilități, o sumă de bani mare, dar insuficientă, deoarece nu putea asigura decât costul turnării plăcii pe care ar fi trebuit să se poată așeza apoi acoperișul.

Acoperiș pe care, cu toate eforturile noastre și ale comunității, nu l-am putut susține financiar din donații, iar proprietarul casei nu avea nici el suma de bani necesară pentru a-l realiza. Astfel că am apelat la ajutor din partea mediului privat din România, care ar avea forța financiară necesară unui astfel de demers umanitar.

După câteva încercări rămase fără rezultat până acum, ne-a răspuns Profi România. Recunoaștem că ne cam pierdusem speranța, iar telefonul primit de la dumnealor că va veni cineva să vadă clădirea afectată și să facă măsurătorile necesare, a fost pentru noi precum o gură de oxigen.

Astăzi, la nici o săptămână de la primul contact telefonic pe care l-am avut cu oamenii minunați din conducerea Profi România, au sosit toate materialele necesare realizării acoperișului. Și când spunem „toate materialele” ne referim de la lemnul pentru structura de rezistență, până la toate șuruburile și elementele de prindere a acoperișului.

Mulțumim, Profi România și oamenilor de bine care conduc și reprezintă această companie comercială de succes, care ne arată că a ajuta este, până la urmă, forma de bună credință a unei afaceri de succes!

P.S. Așa cum am promis, am postat gratuit reclamă pentru această companie comercială pe site-ul Gazetei de Stâlpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate