[STRASBOURG] Al treilea membru al echipei Gazeta de Stâlpeni care participă la lucrările Parlamentului European

Scris de Andrei Vacaru
189 vizualizari

La invitația biroului de presă al Parlamentului European de la București, domnul Gheorghe Nicolae, consilier local și membru al echipei Gazeta de Stâlpeni, participă la sesiunea parlamentară a Uniunii Europene ce se desfășoară în această săptămână la Strasboug. După Ionela Birea și Andrei Văcaru, iată că suntem încă o dată prezenți în cel mai mare for legislativ al uniunii, onorând invitațiile primite de a aduce la Stâlpeni și în Argeș imaginea spiritului unității și a valorilor democratice europene.

Alături de ziariștii din România, colegul nostru a participat până acum la evenimentele de presă organizate de europarlamentarii Dragoș Pâslaru, Victor Negrescu, Nicolae Ștefănuță și Dragoș Tudorache pe teme diverse, precum condițiile de muncă ale lucrătorilor de pe platformele industriale, agenda Parlamentului European în lunile următoare în contextul crizelor din statele membre, reglementarea folosirii inteligenței artificiale și aspectele importante ce țin de lărgirea Uniunii Europene cu alte noi state, precum R. Moldova și Ucraina.

Urmează astăzi întâlniri cu alți europarlamentari. Dacian Cioloș, Siegfried Mureșan și Vlad Gheorghe vor expune detalii pe teme de interes precum schimbările preconizate în noul mandat al Parlamentului European după alegerile din iunie 2024, problemele uniunii cauzate de războiul din Ucraina și amenințările acestui conflict la adresa uniunii. Evident, se va aborda și problema noastră prioritară în acest moment, intrarea României în spațiul Schengen, după refuzul Austriei din 2023.

După revenirea în țară, vom publica articole care vizează aceste aspecte, în contextul alegerilor europarlamentare de anul acesta din iunie și al provocărilor politice și economice din această perioadă.

Foto: Gheorghe Nicolae


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate