[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a CL Stâlpeni în 20.12.2023

Scris de Redacție
81 vizualizari

Prin Dispoziția nr. 507 din 19.12.2023 a primarului comunei Stâlpeni a fost convocată ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni, pentru data de 20.12.2023, ora 9:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, pe o platformă online, cu următoarea:

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1 și 3.

DOCUMENTE:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate