[DONAȚIE] Ajutăm pentru că ne pasă

Scris de Gheorghe Nicolae
849 vizualizari

Astăzi, în jurul orei 16.30, însoțit de colegii mei, consilierii locali Cuțic Constantin și Dumitru Mugurel, am fost să contribuim și noi, așa cum este omenește, din partea filialei locale a partidului PRO ROMANIA cu o donație pentru ajutorarea proprietarului locuinței cuprinsă de foc acum două săptămâni.

A fost o donație de 1.000 de lei din contribuțiile membrilor de partid, la care s-a adăugat suma de 200 lei din partea unor rude care au dorit să rămână anonime.

După discuțiile cu beneficiarul donației am stabilit de comun acord să ne anunțe cu o săptămână înainte de a turna plafonul locuinței afectate de incendiu pentru a putea să participăm fizic la realizarea lucrării atât de necesare, fiind nevoie de cel puțin 10 persoane pentru a realiza un flux optim. Asta deoarece pe timp de caniculă, munca este mai dificilă în exterior, temperaturile fiind ridicate după ora 11.30.

Sperăm să beneficiem și de înțelegerea și ajutorul altor consăteni de-ai noștri pentru a finaliza, într-un timp cât mai scurt.

Domnul căruia i-am acordat donația a ținut să ne mulțumească pentru gestul de caritate, asigurându-ne că fiecare ban primit este extrem de necesar și bine chibzuit, asta deoarece materialele de construcție necesare sunt foarte scumpe.

La fel, a avut cuvinte de mulțumire la adresa tuturor oamenilor care au contribuit până acum cu bani, precum și Primăriei Stâlpeni și unui domn, proprietar al unui depozit de materialele de construcții, care împreună l-au ajutat cu materiale și utilajele din dotare pentru evacuarea moluzului.

A fost menționat și ajutorul financiar și înțelegera din partea administrației locale și a transmis mulțumiri pentru implicarea Gazetei în mobilizarea comunei pentru a primi tot acest ajutor.

La rândul nostru, Gazeta de Stâlpeni mulțumește fiecăruia dintre dumneavoastră, persoană fizică, juridică sau partid, pentru implicarea atât de necesară ajutorării omenești de care trebuie să dăm dovadă în acest caz.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate