[PAMFLET] A doua excludere a tânărului Daniel Dobrișan din PeNeLuțul de la Stâlpeni

Scris de Andrei Vacaru
325 vizualizari

Ziua de ieri a fost una de mai puțină Bună Vestire pentru colegul nostru de la Gazetă și proaspăt reîntors în politică, Daniel Dobrișan. Mai exact, a fost exclus din grupul de comunicare internă PNL Stâlpeni. De ce doar de pe grup? Deoarece, față de 2020 când acesta l-a deranjat pe primar aducând televiziunea să transmită ședințele de consiliu local la Stâlpeni, de data aceasta, îl susține județul.

Grupul din care a fost exclus este administrat de președintele cu anvergură de inspector școlar județean sau poate chiar de ministru al educației, nu de amărât de primar de comună, că de aceea nu a candidat niciodată pentru un post atât de nesemnificativ. Și de secretara micro organizației liberale, care numai cu Donald Trump și cu Bill Gates pare că nu a apucat să se certe, în rest nimeni nu a scăpat de vorbele sale acide, dar competent azvârlite.

Buna Vestire a început de fapt cu autoexcluderea din grup a directoarei de la liceu, Elena Postelnicu, probabil după ce i s-a cerut socoteală despre postarea laudativă la adresa candidatului PNL la funcția de primar al comunei Stâlpeni, Constantin Cuțic. Persoană care a fost acuzată că „a intrat cu bocancii” în grupul de 12 membri de partid, atât cât a reușit președintele filialei cu ambiții brătiene să adune în peste 8 ani de muncă politică, într-o comună cu peste 4000 de alegători înscriși pe listele de vot.

Vorba poeziei cu 10 negri mititei, la finalul zilei au fost „plecați” trei. Pentru că secretara PeNeLuțului, după ieșirea directoarei de la liceu din grup, l-a exclus pe Daniel Dobrișan pentru fapte care nu i-au fost aduse la cunoștință până acum. Iar președintele Panainte nu s-a lăsat mai prejos și l-a exclus și el pe cel pentru care făcea campanie pentru fotoliul de primar în 2016, Silviu Nedelcu. Acesta avea de fapt o mare problemă, fiind soțul directoarei adjuncte de la liceu, acolo unde secretara liberală dorea să fie angajată. Plus că era bănuit că transmite „bunele vești” din PNL Stâlpeni, la Gazetă.

Mă scuzați că scriu, aparent, despre un subiect atât de minor. Dar dacă PSD făcea un exercițiu de imagine la începutul lunii și umplea curtea primăriei cu zeci de membri de partid, invitați de la județ și simpatizanți, la cum arată acum microfiliala PNL Stâlpeni, nu cred că ar avea pretenția să răspundă PSD-ului decât umplând eventual curtea primăriei cu zeci de cozonaci cu rahat. Că tot este unul din motivele pentru care se înființase grupul de whattsapp: schimb de rețete și de bârfe.

Zicea cineva, nu mai știu cine, „cu oameni mici faci lucruri mici”. Și nu poți spune că mizele pentru care se bat acești indivizi, nu sunt mici.

Noroc că mâine vine de la județ să restabilească ordinea la PNL Stâlpeni, că vin alegerile. Să dizolve filiala, din câte se aude, cu președinte cu tot, să vadă cine mai rămâne prin microfilala distrusă de Panainte și de persoanele puse pe scandal din jurul său, unele care cereau partidului închiderea Gazetei, să le zică cum se cuvine unor oaspeți, celor de la Pro România, „bine ați venit!”, să vegheze la buna organizare a noii filiale, cu o conducere care să fie reprezentativă pentru ambele grupuri și să pregătească alegerile din 9 iunie.

Și să îl reintroducă pe tânărul Dobrișan înapoi în PNL Stâlpeni, acolo de unde a fost exclus a doua oară de „competenta” conducere. Nu de tot, că atât s-a putut de data aceasta, dar seamănă cu o excludere pentru că voința „călăilor” a fost evidentă. Unii care au mai rămas, dintr-un partid, doar cu un grup de whattsapp.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate