[CONVOCATOR] Ședință a Consiliului Local Stâlpeni în 28 martie 2024

Scris de Redacție
205 vizualizari

Primarul comunei Stâlpeni, prin Dispoziția nr. 213/22.03.2024, a convocat ședința Consiliului Local care va avea loc la Căminul Cultural Rădești, în data de joi, 28.03.2024, de la ora 16:30.

ORDINEA DE ZI:

A) Aprobarea proceselor verbale ale ședințelor anterioare.

  1. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetar. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024 al “Societății APA SERV TOP STÂLPENI SRL”. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 și 3. Vezi document.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea retribuției persoanei care asigură curățenia în Târgul Săptămânal Stâlpeni. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării unei suprafețe de teren aferentă apartamentului, proprietarului Tudose Daniela. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  5. Proiect de hotărâre privind suplimentarea numărului de asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Anual de Acțiuni privind Serviciile Sociale în comuna Stâlpeni în anul 2024. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  7. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierilor locali în Comisia de analiză și selecție și în Comisia de soluționare a contestațiilor, constituite pentru procedura de selecție publică a proiectelor structurilor sportive, în vederea acordării de finanțări nerambursabile de la bugetul local, în anul fiscal 2024. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 și 3. Vezi document.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați, fază SF, pentru obiectivul de investiție „Prima înființare rețea de canalizare și stație de epurare în satele Livezeni și Dealu Frumos, comuna Stâlpeni, județul Argeș”. Inițiator – primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.

B) Diverse:

Alte documente:

Participarea cetățenilor la ședințe unde se discută aspecte relevante pentru comunitate este esențială pentru adoptarea deciziilor ce pot influența viitorul localității.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate