[FOTBAL] Echipa din Rădești a obținut o victorie strânsă împotriva A.S. Dragoslavele

Scris de Redacție
138 vizualizari

Într-un meci desfășurat pe terenul din Rădești, echipa locală A.C.S. Viitorul din localitate a reușit să învingă A.S. Dragoslavele cu scorul de 1-0 în Etapa 15 a Ligii 5 Nord Argeș. Un singur gol marcat în prima repriză de jucătorul nostru Cătălin Rarora a fost suficient pentru ca echipa gazdă să-și asigure cele trei puncte.

În etapa următoare, echipa din Rădești se va deplasa pentru a întâlni A.S. Flacăra Boteni pe stadionul din localitate, determinată să obțină un rezultat pozitiv și în acest meci. În etapa precedentă, echipa noastră din Stâlpeni a pierdut cu 2-0, 0-0 la pauză, în meciul susținut în deplasare cu A.C.S. Valea Mare Pravăț.

În ceea ce privește clasamentul, victoria îi consolidează poziția echipei din Rădești în fruntea Ligii 5 Nord, fiind pe al doilea loc, la egalitate de puncte cu A.S. Dragoslavele și A.S. Contabilitate Stoenești, fiecare având 30 de puncte, dar sunt departajate de golaveraj.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate