[COMPETIȚIE] Polițiștii de la Stâlpeni, printre campionii întrecerii la tir dinamic

Scris de Redacție
211 vizualizari

În cadrul unei competiții de tir dinamic, polițiștii și polițiștii argeșeni s-au întrecut la precizia tragerii cu armamentul la țină, sărbătorind Ziua Poliției Române. Organizată de cadrele Serviciului Pregătire Profesională, competiția a avut loc vineri, 22 martie a.c., aducând împreună reprezentanți din toate structurile polițienești din Argeș.

Fiecare participant a avut de trecut printr-o probă contra timp, ce a inclus diverse elemente tactice și de manipulare a armamentului, punând la încercare abilitățile și pregătirea fiecărui membru al forțelor de ordine. În urma eforturilor lor și a talentului demonstrat în cadrul competiției, cei mai buni polițiști și polițiste au fost recunoscuți.

Pe podium au urcat cu mândrie reprezentanții Secției de Poliție Rurală Domnești, cei de la Secția de Poliție Rurală Stâlpeni și cei din cadrul Serviciului Rutier Argeș. În ceea ce privește polițistele, distincțiile au fost obținute de colegele de la Secția de Poliție Rurală Hârtiești, Poliției Orașului Ștefănești și D.G.A.

Scopul acestei competiții a fost de a întări importanța instrucției tragerii ca disciplină de bază în pregătirea personalului, contribuind astfel la formarea și perfecționarea deprinderilor necesare pentru îndeplinirea eficientă a misiunilor și sarcinilor încredințate.

La finalul competiției, toți participanții au fost felicitați și au primit diplome de participare, recunoscându-li-se eforturile și implicarea în acest eveniment deosebit. Câștigătorii au fost răsplătiți cu cupe, oferite cu sprijinul generos al Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Argeș.

Foto: IJ Poliție Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate