Curatenie de primavara

Scris de Redacție
375 vizualizari

Aflam de pe pagina de facebook a primariei ca s-au desfasurat operatiuni de curatenie unde au fost angrenate persoanele beneficiare de ajutor social conform Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, parte din aparatul de specialitate al primarului si utilajele achizitionate anul trecut (buldoexcavatorul si camionul NISSAN), operatiune condusa de doamna viceprimar.

Iata mai jos mesajul primariei:

Noi, astazi am facut curat. Pe dumneavoastra va rugam sa pastrati si sa intretineti curatenia in fata proprietatii si sa sesizati orice posibila incalcare a legii, de catre concetatenii care arunca gunoiul pe domeniul public, la numarul de telefon 0800.80.19.86 – apel gratuit.

Persoanele de la Lg.416, impreuna cu viceprimarul si salariatii din cadrul primariei, au ecologizat zona de la intrarea in satul Livezeni, islaz, DN73, DC83.

Vom cere sprijinul Politiei Stalpeni si sanctionarea tuturor celor care incalca legea conf. HCL nr.37/29.03.2018.

Vom continua cu actiunile de ecologizare in toata comuna Stalpeni.

Foto: Facebook/Primaria Stalpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate