VIDEO Sedinta Consiliului Local Stalpeni din 25 februarie 2021

Scris de Redacție
366 vizualizari

Dupa ce initial Primarul Gabi Serbanoiu, presedintele de sedinta si consilierii locali s-au opus transmiterii sedintei CL Stalpeni (detalii aici), dl. Traian Paparete de la Arges Media TV a fost lasat sa inregistreze sedinta pe care o puteti viziona mai jos.

Asteptam ca primaria sa transmita pe viitor toate aceste sedinte publice, prin mijloacele proprii audio-video, pe site-ul pe care il detine pe partitia CJ Arges, atat in direct cat si in varianta inregistrata la care sa aiba acces toti cetatenii.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate