Gazeta de Stalpeni a cerut Primariei si CL Stalpeni anularea HCL 26/2021, declarata ilegala

Scris de Andrei Vacaru
860 vizualizari

Asa cum scriam in mai multe articole, referitor la „acreditarea” inventata de primarul Gabi Serbanoiu, in colaborare cu Nae Eugen, consilier local PNL, dispunand reguli absurde pentru presa la conferintele inexistente ale autoritatilor locale (ultimul articol il puteti citi aici), Prefectura Arges a cerut, prin adresa nr. 724/2021, anularea HCL 26/2021.

Facandu-se ca ploua, desi Prefectura Arges atrage atentia ca neanularea ei inseamna deschiderea unui proces in contencios administrativ cu acelasi Consiliu Local, in convocatoarele ultimelor sedinte de consiliu local (una din ele amanata), nu apare pe ordinea de zi declararea nulitatii hotararii cu pricina.

Desi este o infrangere clara a relei credinte a initiatorilor, infrangere pe care dl. primar pare a o lua in nume personal, declararea ilegalitatii acesteia s-a facut corect, iar orice proces ar insemna bani publici aruncati pe fereastra, dar si inca un semn ca ignorarea legalitatii este un obicei al actualei administratii locale. Si inca un semn de rea credinta, evident.

Drept pentru care am trimis ieri urmatoarea solicitare catre Primaria Stalpeni, solicitare pe care consilierii locali o pot prelua si pot cere suplimentarea ordinii de zi a sedintei din 07.06.2021, cerand retragerea acestei HCL:

IN ATENTIA,

DOMNULUI PRIMAR SERBANOIU GABI,

DOMNULUI SECRETAR DINCULESCU MARIUS,

———————

Buna ziua,

Va rog sa faceti demersurile legale si necesare pentru punerea pe ordinea de zi a sedintei CL Stalpeni din data de 07 iunie 2021, a proiectului de anulare a HCL 26/25.03.2021, declarata ca fiind nelegala de catre Prefectura Judetului Arges prin adresa nr. 724/12.05.2021.

Multumesc.

Andrei Vacaru

redactia@gazeta-stalpeni.ro

Si inca ceva: daca in HCL-ul ilegal primaria si consilierii dadeau sfaturi presei, sa incercam si invers, le sugeram si noi alesilor locali sa se comporte cu buna credinta, fiind acel exemplu pe care altii sa il urmeze. Ce ziceti?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate