PREMIUL al II-lea la Concursul de creatie literara pentru copii, 1 iunie 2021, grupa 8-11 ani

Scris de Redacția
652 vizualizari

Punte intre generatii

Din cate cunosc eu, pe vremea cand parintii mei erau copii, ei erau foarte fericiti si isi ascultau si respectau parintii.

Atunci, ei nu prea aveau bani, dar se distrau si toti copiii erau buni si cuminti. Ei se jucau cu pietre si papusi facute din ata si cocean de porumb, erau creativi, dar ei nu aveau magazine de hrana, asa ca parintii lor le gateau acasa si nu aveau telefoane sau televizoare color, astfel ca nu aveau griji si petreceau mai mult timp in aer liber.

Acum copilaria noastra nu mai este asa ca inainte… Adica, avem gadget-uri, jucarii, produse, bani, iar copiii sunt mai rai.

Dar acum, unii copii inca mai sunt creativi! Unele case sau blocuri de pe vremuri inca mai sunt intregi, deoarece copiii de atunci au avut grija si nu au distrus lucrurile . Acum, copiii se oftica si se supara din orice, distrug lucruri, pentru ca nu le pasa de valoare.

Diferenta dintre ei este foarte mare! Inainte, copiii erau foarte bucurosi, dar acum sunt mai putin bucurosi, iar singurul lucru pe care il au in comun este creativitatea.

Majoritatea copiiilor, si de acum, si de pe vremuri, sunt foarte fericiti.

Pentru o copilarie fericita in viitor, eu as crea multe jucarii frumoase si as aduce la viata multe paduri, as crea mai multe sate pentru oamenii sarmani. De asemenea, mi-as dori ca fiecare om care are copii, sa primeasca accesorii gratis pentru acestia.

Si aceasta a fost povestea “Puntii intre generatii”…

Shaikh Ayan
9 ani, cl. a III-a
Pitesti


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate