FOTO Colectie de caricaturi care reprezinta, in felul lor, realitatea locala

Scris de Andrei Vacaru
701 vizualizari

Gluma este o trasura buna catre adevar.

– Francis Bacon

De-a lungul timpului, pe facebook sau aici, la gazeta, autoritatile locale au fost subiectul unor prelucrari foto, mai mult sau mai putin reusite, dar care, privite cu umor, arata un inceput de opozitie, de activism civic, de trezire a locuitorilor si a celor care traiesc departe de Stalpeni, la realitatea trista a guvernarii Serbanoiu&Co.

Daca pana acum a rade de autoritati sau, si mai grav, a-i caricaturiza, era un fel de blasfemie, incet-incet, pe grupul de facebook „Stalpeni, comuna noastra!”, dar si aici, la gazeta, Gogu, acest personaj care imbraca o multitudine de forme si care are o multime de talente, reuseste sa descrie in imagini, cu umorul caracteristic, caractere, situatii si personaje pe care va las placerea sa le descoperiti in imaginile de mai jos.

A! Si nu uitati: umorul este o forma de inteligenta. Cine se supara, ii taiem nasul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate