[SENTINTA] Primaria Stalpeni va fi executata silit

Scris de Andrei Vacaru
927 vizualizari

In data de 30 septembrie 2021, pe rolul Judecatoriei Campulung s-a aflat solutionarea dosarului cu nr. 5022/205/2021, in care Financiar Urban SRL, prin Biroul Executorului Judecatoresc Predeanu Ramona Adriana, solicita executarea silita a Primariei Stalpeni, prin primar, pentru doua facturi neplatite din anul 2018, in valoare totala de 5.193,90 lei.

Iata solutia instantei:

„Admite cererea. Incuviinteaza executarea silita prin toate formele de executare, cu respectarea disp. art. 813 Cod procedura civila, in baza titlului executoriu reprezentat de facturile fiscale: seria AGFINM nr. FP 383718/05.10.2018; seria AGFINM nr. FP 384494/10.11.2018; seria AGFINM nr FP 385280/10.12.2018, in vederea recuperarii de la debitoarea Comuna Stalpeni a sumei de 5193,90 lei, reprezentand contravaloare servicii salubrizare la care se adauga penalitati de intarziere calculate conform dispozitiilor art. 42 alin. 10 lit. b Legea nr. 51/2006 pentru fiecare zi de intarziere, precum si a cheltuielilor de executare In conformitate cu dispozitiile art. 666 al. 6 Cod procedura civila.

Prezenta incheiere nu este supusa niciunei cai de atac, insa poate fi cenzurata in cadrul contestatiei la executare silita, introdusa in conditiile prevazute de lege.

Data in sedinta Camerei de Consiliu azi 30 septembrie 2021. In conformitate cu dispozitiile art. 402 Cod procedura civila, pronuntarea hotararii se face prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei instantei.”

Nu vi se pare ciudat ca primarul Gabi Serbanoiu gaseste de cuviinta sa cumpere un Duster inutil, desi primaria are datorii la utilitati? Mai mult, asa cum am aflat dintr-o sedinta de Consiliu Local, si la serviciul de apa ar exista niste datorii de cateva mii de lei.

Sursa: Judecatoria Campulung

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate