[ DONATII ] 17 familii din Pitigaia au primit ajutoare de la Arhiepiscopia Argesului si Muscelului

Scris de Redacția
891 vizualizari

Muscel TV anunta ca, printr-o actiune coordonata de preotul consilier Andrei Diaconescu de la Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, 17 familii din Pitigaia, comuna Stalpeni, au primit ajutoare donate de voluntarii din Pitesti, Arges.

Locuitorii au multumit pentru ceea ce au primit si au adus cuvinte de lauda parintelui paroh Florea Badica pentru implicarea sa permanenta in problemele comunitatii.

Actiunea a continuat si la Valea Stanii, in comuna Titesti, astfel ca 50 de familii au primit, in total, ajutoare prin aceasta actiune umanitara.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate