[ DOSAR PENAL ] A fost vandalizata troita de la Radesti

Scris de Redacția
795 vizualizari

Duminica, 10 octombrie 2021, postul de Politie Rurala Stalpeni a fost sesizat telefonic, în jurul orei 14.00, ca persoane necunoscute au vandalizat troita din satul Radesti.

Intrebat despre acest eveniment reprobabil, dl. comisar de politie Codirla Laurentiu Nicolae, seful sectiei, ne-a declarat urmatoarele:

„Exista un dosar penal in rem deschis si facem cercetari referitor la distrugerile provocate acestui obiectiv public de pe raza comunei Stalpeni. Vom reveni cu informatii noi, atunci cand vom avea mai multe detalii”.

Persoanele care au informatii despre acest caz pot suna la Politia Rurala Stalpeni, telefon 0248/565.566.

Vom reveni cu amanunte.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate