[ANIVERSARE] La multi ani, satului Livezeni!

Scris de Redacție
898 vizualizari

Asa cum scria gazeta aici,

exista un document din 15.12.1501 numit Intarirea lui Radu cel Mare, voievodul Tarii Romanesti, pentru manastirea Nucet. In document apar si alte localitati, precum Topoloveni, Fagaras, Craiova sau Targoviste, ceea ce cuprinde un areal geografic destul de vast si care ar putea include satul Livezeni.”

Cum nu a aparut niciun contraargument care sa conteste cele prezentate in acel articol, insemna ca in data de 15 decembrie 2021, satul Livezeni a implinit 520 de ani de atestare documentara.

Motiv pentru care, chiar daca cu intarziere, uram tuturor locuitorilor acestui frumos sat, fost candva resedinta de comuna, multa sanatate, prosperitate si La multi ani!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate