CIVIC | Let’s Do It, Stalpeni! Editia 2021 / FOTO

Scris de Redacția
186 vizualizari

Let’s Do It! este o campanie internationala devenita foarte populara si in Romania prin care, de regula intr-o singura zi pe an, milioane de voluntari merg si aduna gunoaiele semnalate in localitatile unde locuiesc. Anul acesta, data stabilita pentru desfasurare a fost 18 septembrie.

Aceasta campanie inseamna, dupa cum spun initiatorii,

„actiuni de educare a tinerilor, reamenajari de spatii destinate diverselor categorii sociale, protejarea mediului si un ajutor pentru rezolvarea problemei deseurilor, inseamna proiecte create cu scopul de a contribui la o tara in care oamenii se implica si sunt parte din schimbarea pe care si-o doresc, devenind la randul lor inspiratie pentru ceilalti.”

Probabil la chemarea Inspectoratului Scolar Judetean Arges, mai multe cadre didactice si elevi din Stalpeni au raspuns acestei initiative si, asa cum se vede din imaginile de mai jos postate pe facebook, s-au adunat cantitati insemnate de gunoi de pe marginea DN 73, dar si de pe unele drumuri comunale sau din parcuri.

Felicitam atat organizatorii actiunii din Stalpeni, cat si participantii si speram ca anul viitor, cu ajutorul Gazetei, daca suntem informati din timp, numarul voluntarilor sa fie mai mare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate