[IMPLICARE] Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” a curățat al treilea an consecutiv izvorul de la moară

Scris de Redacție
192 vizualizari

Sâmbătă, 8 iulie 2023, membrii asociației „Stâlpeni, comuna noastră!” au organizat și participat la o acțiune de ecologizare și întreținere a curățeniei izvorului de la moara din Stâlpeni. Această inițiativă a fost a treia de acest fel, într-o continuă încercare de a menține zona curată și frumoasă pentru comunitate.

Cu mănuși și saci de gunoi în mână, voluntarii au luat cu asalt izvorul de la moară, determinați să facă o diferență vizibilă. Au tuns iarba înaltă, au strâns gunoaiele răzlețe care amenințau să acopere locul și au curățat cu grijă apa de deșeuri și alte hârtii, ambalaje, sticle și pet-uri aruncate neglijent.

Rezultatele muncii lor sunt remarcabile. În pozele realizate înainte și după acțiune, se poate observa cu ușurință transformarea izvorului de la moară. Dintr-un loc plin de deșeuri și murdărie, acesta a fost transformat într-o oază curată și îngrijită, iar voluntarii merită toate laudele pentru efortul și angajamentul lor.

Cu toate acestea, cuvintele de laudă nu pot fi adresate doar membrilor asociației. Domnul de la moară, care s-a implicat și el în întreținerea curățeniei în această zonă, merită apreciat pentru grija și eforturile depuse în menținerea locului curat. Cu toate acestea, este nefericit faptul că mulți oameni continuă să arunce gunoaie în această zonă, punând în pericol frumusețea și integritatea mediului.

Pe această cale, asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” dorește să facă un apel către întreaga comunitate, invitându-i să se alăture eforturilor lor și să contribuie la menținerea curățeniei în întreaga comună Stâlpeni. Fiecare individ poate face o diferență prin respectarea regulilor de igienă și prin responsabilitatea personală față de mediul înconjurător.

Curățenia și frumusețea locului în care trăim trebuie să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Astfel, asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” continuă să-și asume un rol activ în protejarea mediului înconjurător și își încurajează concetățenii să facă același lucru. Fiecare acțiune de ecologizare și de întreținere a curățeniei contează, iar aceste eforturi colective pot duce la transformarea comunei într-un loc mai frumos și mai sănătos pentru toți locuitorii săi.

Prin mobilizarea comunității și implicarea activă a fiecărui individ, putem construi un viitor în care curățenia și protecția mediului înconjurător sunt valori fundamentale. Acțiunile asociației „Stâlpeni, comuna noastră!” reprezintă un exemplu demn de urmat și ne arată că, prin unitate și colaborare, putem face schimbări pozitive în jurul nostru.

Haideți să fim parte a acestui efort și să menținem curățenia și frumusețea comunei Stâlpeni pentru generațiile viitoare.

Foto: facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate