[ANGAJĂRI] Mâine, 21.04.2023, ultima zi de depunere a dosarelor

Scris de Redacție
446 vizualizari

Așa cum gazeta a anunțat în articolul din 7 aprilie 2023, este disponibil un post de îngrijitor la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” din Stâlpeni, iar mâine, 21.04.2023 este ultima zi de depunere a dosarelor. Cerințele minime pentru a candida este să fi absolvit cel puțin 12 clase, cu sau fără bacalaureat, iar vechimea în muncă să fie de minim 5 ani.

După depunerea dosarelor urmează ca luni comisia de examen să selecteze dosarele conform criteriilor cum ar fi refuzul candidaților care nu îndeplinesc condiția studiilor minime, afișarea rezultatelor selecției și depunerea și rezolvarea eventualelor contestații depuse, după care vor urma probele de examen.

Afișarea rezultatelor se va face în 04.05.2023, ora 16.00.

Mai multe detalii puteți afla citind anunțul publicat de angajator, pe care îl găsiți aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate