[ PANDEMIE ] Creste rata de incidenta a cazurilor COVID-19 la Stalpeni

Scris de Redacția
577 vizualizari

Rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Stalpeni este de 4,33 cazuri la mia de locuitori / 14 zile si este cea mai mare inregistrata pana acum la Stalpeni de la inceputul pandemiei. Datele sunt valabile pentru astazi, 6 Octombrie 2021.

Acesta rata reprezinta o crestere cu +5,1% cazuri fata de ziua anterioara, cand rata incidentei a fost 4,12 cazuri la mia de locuitori / 14 zile, iar fata de miercurea trecuta, cand a fost consemnata o rata a incidentei de 2,06, reprezinta o crestere de +110,19%.

Relativ la populatia localitatii Stalpeni, de 4.913 locuitori, se estimeaza, pe baza ratei de incidenta, ca in ultimele 14 zile au fost inregistrate in jur de 22 cazuri. Aceasta estimare corespunde unei medii de aproximativ 2 cazuri noi pe zi.

Grafic incidenta pentru 90 de zile

Sursa: Graphs.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate