[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a C.L. Stâlpeni în 31.10.2023

Scris de Redacție
94 vizualizari

În baza dispoziției nr. 337 din 27.10.2023, a primarului comunei Stâlpeni, este convocată o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni, a treia din această lună.

Ședința va avea loc marți, în data de 31.10.2023, ora 12:00 și se va desfășura prin mijloace electronice, pe o platformă online, cu următoarea ordine de zi:

ORDINE DE ZI:

  1. Aprobarea proceselor verbale ale ședințelor anterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii “Actului Adițional nr. 1 la Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activității de colectare separată și transport separat al deșeurilor municipale în Zona centrală Argeș nr. 523/05.12.2022”. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3.

Documente:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate