[POMPIERI] Trei avertismente aplicate de ISU Argeș bisericilor din comuna Stâlpeni

Scris de Redacție
255 vizualizari

Având în vedere apropierea Sărbătorilor de Paște, am solicitat ISU Argeș să transmită redacției gazetei de Stâlpeni numărul sancțiunilor, dacă acestea au existat, aplicate în perioada 31 martie 2022 – 1 martie 2023, aplicate lăcașelor de cult din comuna Stâlpeni pentru nerespectarea regulilor privind prevenirea și stingerea incendiilor.

Conform adresei primite, în această perioadă au existat 3 sancțiuni aplicate pentru două biserici din satele Livezeni și Rădești. De asemenea, ISU Argeș asigură locuitorii comunei Stâlpeni că, prin acțiuni preventive și informative, precum și prin verificări și controale ale pompierilor militari, se are în vedere asigurarea ”siguranței semenilor în fața unor posibile situații de urgență, precum și pentru înlăturarea factorilor de risc.”

Foto: ISU


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate