[ CONVOCATOR ] Sedinta extraordinara a CL Stalpeni, vineri 10 decembrie 2021

Scris de Redacția
256 vizualizari

A fost convocata o sedinta extraordinara de Consiliu Local pentru vineri, 10.12.2021, ora 12.00, care se va tine online, desi rata de incidenta COVID a scazut si poate fi desfasurata si fizic. Iata ce spune convocatorul sedintei:

Avand in vedere Dispozitia nr. 316 din 07.12.2021 a primarului comunei Stalpeni, sunteti invitat sa participati la sedinta extraordinara a Consiliului Local al comunei Stalpeni din data de 10.12.2021, ora 12.00.

Sedinta extraordinara a Consiliului Local Stalpeni din data de 10.12.2021, ora 12:00 se va desfasura prin mijloace electronice, pe o platforma on-line, cu urmatorul

 

PROIECT AL ORDINII DE ZI :

 

1.Proiect de hotarare privind utilizarea fondului de rezerva bugetara la dispozitia Consiliului Local Stalpeni(pentru finantarea lucrarilor de reparatie ,,Retea canalizare menajera,Blocuri Noi in comuna Stalpeni,judetul Arges,,si revizia tehnica la buldoexcavator). Initiator – dl.primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 si 3.

Amintim decidentilor ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista sau a fi informati despre acestea, in conditiile respectarii normelor de prevenire pe timpul pandemiei. Deasemenea, sedintele organizate pe ZOOM se pot inregistra si se pot urca pe site-ul primariei.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate