[REACȚIE] Acțiune a Primăriei Stâlpeni după articolul din Gazetă privind situația insalubră a zonei de depozitare a gunoiului de la Blocurile Noi

Scris de Andrei Vacaru
160 vizualizari

La doar o zi de la publicarea articolului despre nemulțumirea cetățenilor în privința gestionării deșeurilor și a gunoiului la Blocurile Noi, Primăria Stâlpeni a anunțat pe Facebook că situația a fost rezolvată. Iată cum sună textul publicat astăzi, în jurul orelor 15.00:

„Ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor, administrația locală a făcut scris firmei care execută serviciul de salubrizare în localitate, astăzi fiind aduse 4 eurocontainere ,înlocuind pe cele defecte.

Pe această cale rugăm proprietarii de apartamente să facă o selecție riguroasă intre menajer si selectiv în eurocantainere distincte și să mențină platforma curată și pubelele cu capacul închis.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Din imaginile care însoțesc anunțul se poate observa că au fost aduse 4 containere noi, cele de culoare maro, înlocuindu-se astfel cele defecte, și s-a suplimentat numărul acestora de la 5 la 7, câte sunt acum. De asemenea, am observat citind anunțul, că Primăria Stâlpeni a ignorat faptul că am făcut și noi, aici la Gazetă, o sesizare, aspect despre care nu s-a menționat nimic. E bine, totuși, că s-a rezolvat.

Având în vedere rapiditatea cu care Primăria Stâlpeni a intervenit, în doar 24 de ore de la apariția articolului în Gazetă, încurajăm cetățenii să ne trimită, atunci când este necesar, sesizările lor către autoritățile locale. Cine știe, poate astfel se rezolvă problemele comunei, chiar mai repede decât ne-am aștepta.

Foto: facebook Primăria Stâlpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate