[SPORT] O nouă victorie pentru ACS Viitorul Rădești 2021

Scris de Redacție
186 vizualizari

Duminică, 10 decembrie 2023, a avut loc meciul de fotbal din etapa a 13-a a sezonului 2023/2024 din Liga 5 Nord, între ACS Viitorul Rădești 2021 și AS Unirea Bughea de Jos. Meciul a început la ora 11.00 și s-a încheiat în favoarea gazdelor, scor 1-0 (0-0 la pauză).

În acest moment, echipa de fotbal din Stâlpeni se află pe poziția a treia în clasament, cu 24 de puncte din 11 meciuri disputate, în urma formațiilor ACS Petrolul Hârtiești (locul 1, cu 28 de puncte) și AS Dragoslavele (locul 2, tot cu 24 de puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât echipa din Rădești).

Urmează etapa a 14-a, duminică, 17 decembrie 2023, când ACS Viitorul Rădești 2021 va întâlni în deplasare, pe stadionul din Vlădești, ACS Partizanul din localitate, echipă care a pierdut cu 5-2 (2-1 la pauză) meciul disputat în deplasare cu ACS Petrolul Hârtiești.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate