[ACCIDENT RUTIER] Victime încarcerate și trafic deviat la Țițești

Scris de Redacție
1,6mii vizualizari

UPDATE: Din păcate un bărbat de 56 de ani, fără funcții vitale, a fost declarat decedat. Toate celelalte victime sunt transportate la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Eveniment rutier grav produs în localitatea Țițești astăzi, în urma accidentului în care sunt implicate două autoturisme. Informațiile furnizate de către ISU Argeș dezvăluie că situația de urgență a necesitat intervenția rapidă a pompierilor și a serviciilor de salvare. Conform datelor furnizate, echipele de intervenție au inclus o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean).

Din nefericire, din primele informații, 5 persoane au fost încarcerate în interiorul vehiculelor implicate în accident, iar o victimă nu prezenta semne vitale. Operațiunile de salvare au fost dificile, dar echipajele de intervenție au depus eforturi pentru extragerea tuturor victimelor din autoturisme. Astfel, toate victimele au fost extrase și preluate de către echipele medicale, care au acordat imediat asistență și transport către unitățile medicale din zonă.

Poliția a intervenit prompt pentru a gestiona circulația auto. Potrivit IPJ Argeș, DN 73 – Țițești a fost afectat de accident, pe durata operațiunilor de salvare și investigație, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare. Șoferii sunt sfătuiți să urmeze indicațiile autorităților pentru a evita întârzierile și pentru a contribui la buna desfășurare a intervenției de urgență.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș se află la fața locului pentru investigarea circumstanțelor exacte ale accidentului și pentru a asigura fluidizarea traficului. Incidentul de astăzi reamintește tuturor importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite în trafic.

FOTO: IPJ Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate