FOTO/VIDEO | Lucrări de curățire, spălare și înlocuire a unor vane la rețeaua bazinului de la Oprești

Scris de Gheorghe Nicolae
328 vizualizari

Astăzi, după orele 09.00, au avut loc la Bazinul de apă de la Oprești lucrări de curățire, spălare și igienizare în interior, iar în exterior, înlocuirea unor vane vechi cu unele noi, precum și alte lucrări despre care vă va informa domnul administrator al societății APA TOP SERVUTIL STÂLPENI SRL, dl. Fica.

Împreună cu dl. Mugurel Dumitru și dl. Cuțic Constantin am participat la această acțiune alături de personalul angajat al societății și de alte persoane care au executat lucrări în afara bazinului și la rețeaua de apă.

Vă punem la dispoziție câteva fotografii și o înregistrare video prin care să scoatem în evidență amploarea lucrării și munca depusă de fiecare participant în parte. Așteptăm ca bazinul să se umple repede, iar concetățenii noștri să aibă apă pentru activitățile din gospodăria fiecăruia cât mai curând.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate