[ PE SURSE ] Rezultatul alegerilor pentru președinția organizației comunale PSD Stâlpeni

Scris de Andrei Vacaru
456 vizualizari

Astăzi a fost organizată ședința adunării generale a membrilor de partid, având ca punct pe ordinea de zi alegerea statutară a președintelui organizației comunale PSD Stâlpeni.

Candidații au fost actualul primar, domnul Gabi Șerbănoiu și consilierul local și președintele organizației sătești PSD Rădești, domnul Ion Stăncescu.

Rezultatul alegerilor, conform surselor noastre, a fost de 77 voturi pentru actualul primar și 52 de voturi pentru contracandidatul său, ceea ce înseamnă că pentru următorii 4 ani, domnul Șerbănoiu va conduce (în continuare) filiala comunală a partidului.

La eveniment au participat parlamentarii PSD Simona Bucura – Oprescu și Nicolae Pavelescu, ambii reprezentând filiala județeană Argeș a PSD.

Acest rezultat este important din cel puțin două perspective. În primul rând că îi conferă actualului primar sprijinul partidului pentru cei doi ani rămași din mandatul 2020 – 2024 și, în al doilea rând, îi dă prima șansă acestuia pentru a fi candidatul din partea PSD la următoarele alegeri pentru funcția de primar al comunei Stâlpeni.

Felicitări domnului Șerbănoiu pentru acest rezultat și îi doresc să fie mai mult primarul comunei Stâlpeni, decât al partidului din care face parte!

Foto: Facebook/PSD Stâlpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate