[POLUARE] Camion cu deșeuri surpins la Rădești

Scris de Redacție
983 vizualizari

Ni s-a semnalat de către un cetățean din satul Rădești faptul că un camion aduce deșeuri pe malurile Râului Târgului. În imaginile pe care le-am primit se vede cum autovehicului este încărcat cu deșeuri vegetale, însă, sub acestea, nu știm dacă nu se aflau cumva și alte resturi sau gunoi.

Oamenii se întreabă cui aparține acest camion, dacă nu cumva unei firme (care tocmai a primit bonificația ilegală de la primăria Stâlpeni), ori este al doamnei care trebuia să plătească impozitul pentru el, deși nu avea în proprietate niciunul.

Și li se pare ciudat că pentru o roabă de deșeuri aruncată, sigur primești amendă, dar un camion poate trece neobservat așa de ușor, într-o comună în care sunt instalate camere de luat vederi.

Pozele sunt făcute în luna februarie, însă este posibil ca acest camion să mai fi făcut și alte transporturi de acest fel, șoferul arătând că știe zona foarte bine.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate