[PANDEMIE] Cel mai mic indice de incidență în valul 4 înregistrat la Stâlpeni

Scris de Redacție
810 vizualizari

Astăzi s-a înregistrat o rata de incidenta a cazurilor COVID-19 in Stâlpeni de 2,27 de cazuri la mia de locuitori / 14 zile, ceea ce reprezintă cea mai mica valoare de la începutul valului 4, respectiv din 04 octombrie 2021.

Relativ la populația localității, se poate estima un număr de 12 cazuri in ultimele 14 zile, respectiv o medie de sub un caz pe zi.

Această valoare este semnificativă din multe puncte de vedere:

– Campania de vaccinare din comună a ajutat la un număr mai mic de cazuri în ultimele zile;
– Prezența la școală se va face fizic, indiferent de rata de vaccinare a personalului didactic;
– Ședințele de consiliu local se pot ține la Căminul de la Rădești, următoarea fiind convocată pentru joi, 25 noiembrie 2021.

Totuși, nu uitați că se estimează un nou val al pandemiei COVID-19, iar cele mai bune variante de a ne proteja sunt vaccinarea și respectarea măsurilor de prevenție și distanțare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate