[EDUCAȚIE] Prima probă a Evaluării Naționale susținută de 45 de elevi din Stâlpeni

Scris de Redacție
247 vizualizari

Astăzi, 19 iunie 2023, începe Evaluarea Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din Livezeni și Rădești și de la liceul Stâlpeni, când se susține prima probă, cea de Limba și literatura română.

Conform declarației doamnei director adjunct, profesor Nedelcu Gabriela, „45 de elevi sunt înscriși pentru evaluarea care se va desfășura la Liceul „I. C. Petrescu” din Stâlpeni începând cu ora 09.00. Un elev care are situația neîncheiată, prin nefrecventare, din păcate nu a fost înscris pentru Evaluarea Națională”.

Deși unii părinți criticau deschis revendicările profesorilor, considerând că acest examen este amenințat de greva din educație, iată că acesta se desfășoară conform planificării de la începutul anului școlar, temerile lor neavând niciun suport real.

Urăm tuturor elevilor mult succes și să fie admiși la liceul pe care și-l doresc!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate