[ AJUTOARE ] Program distribuire pachete de la Uniunea Europeană și guvern la Stâlpeni

Scris de Redacția
574 vizualizari

Așa cum Gazeta de Stâlpeni anunța într-un articol, au ajuns ajutoarele pentru familiile și persoanele singure beneficiare de venitul minim garantat sau de alocația pentru susținerea familiei (câte un pachet pentru fiecare membru al familiei/persoană singură).

Programul de distribuire este de luni și până joi de la ora 09.00 la 15.00, iar vinerea de la ora 09.00 la 12.00, din data de astăzi și până în 20 mai 2022. Locul de distribuire este Căminul cultural din Rădești.

Mai multe detalii în imaginile de pe Avizierul Primăriei Stâlpeni de mai jos.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate