[METEO] Cod galben de ceață, polei și ghețuș

Scris de Redacție
188 vizualizari

Centrul Național de Prognoze Meteorologice a emis un avertisment cod galben pentru zona joasă a județului Argeş, inclusiv Stâlpeni, avertizând asupra unor condiții meteorologice mai dificile în perioada imediat următoare. Perioada de manifestare a acestor fenomene meteo este 09.12.2023 ora 19.00 și până la orele 23.00.

Conform ultimelor informații transmise de ANM, se prognozează local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului. Codul Galben indică o atenție sporită față de aceste condiții, care pot crea disconfort și pot afecta circulația rutieră.

Se recomandă să amânați călătoriile în acestă perioadă și să stați în siguranță acasă. Dacă totuși trebuie să ieșiți, adaptați-vă viteza la condițiile meteo, utilizați luminile de întâlnire și păstrați o distanță sigură față de ceilalți participanți la trafic.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate