[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a Consiliului Local Stâlpeni convocată pentru 12 decembrie 2023

Scris de Redacție
235 vizualizari

În conformitate cu Dispoziția nr. 498 din 08.12.2023 emisă de primarul comunei Stâlpeni, a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei pentru marți, 12.12.2023, ora 09.00. Aceasta se va desfășura prin mijloace electronice, pe o platformă online, cel mai probabil WhattsApp.

Ordinea de Zi:

  1. Proiect de Hotărâre privind Rectificarea Bugetului Local
    • Inițiator: primar Serbanoiu Gabi
    • Comisii de Specialitate implicate: Comisia nr. 1 și Comisia nr. 3

Documente:

Reamintim că participarea activă a comunității este esențială pentru asigurarea transparenței și responsabilității în procesul decizional al Consiliului Local Stalpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate