[ FOTO ] Când Primăria pune panouri de avertizare, iar oamenii duc gunoiul fără a lua în seamă avertizările

Scris de Redacția
353 vizualizari

Se pare că în satul Oprești panourile puse de către Primăria Stâlpeni sunt mai mult de design, deoarece avertizările nu-i deranjează pe cetățenii care duc gunoiul, nestingheriți în locuri neamenajate în acest scop.

Dacă acolo unde s-au instalat camere de luat vederi situația s-a îmbunătățit, în locurile unde sunt panouri, dar nu sunt camere, situația este alarmantă. Un exemplu este strada Salcâmilor din satul Oprești, stradă la capătul căreia există o groapă de gunoi extrem de mare.

Un focar de infecții, cu un miros insuportabil pe timp de vară, un loc unde persoane din împrejurimi aruncă gunoiul care se duce în zăvoi (vedeți foto). Din informații sigure aflăm că oamenii aruncă acolo, pe lângă gunoi menajer, animale moarte (câini, pisici, etc.), păsări, mobilă, electrocasnice, etc.

Iată câteva metode prin care se poate stopa acest lucru:

  1. Respectarea regulilor de pe panouri.
  2. Sesizare (pe care o vom face chiar noi, la gazeta) către Garda de Mediu, această instituție luând măsuri atât împotriva Primăriei, cât și a celor ce duc gunoiul (cu siguranță se vor da în vileag unul pe celălalt, când vor fi amendați).
  3. Primăria, în colaborare cu proprietarul acelui teren pe care se trece cu gunoiul, să pună un gard pentru a bloca accesul la acea groapă.
  4. Montarea unei camere de supraveghere în stâlpul din apropierea gropii.

Păstrând curățenia, vă păstrați și banii în buzunar. Amenda ustură!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate