[ FOTO ] Refacere trecere la nivel de Cale Ferată la Stâlpeni

Scris de Gheorghe Nicolae
562 vizualizari

În data de 14 octombrie 2021 a fost finalizată o lucrare extrem importantă pentru comuna noastră. Este vorba despre trecerea la nivel cu calea ferată din proximitatea DN 73, trecere care face legătura cu DJ732 spre localitățile limitrofe comunei Stâlpeni.

Finalizată în două zile, această lucrare a avut la bază cooperarea între instituții importante și anume:

  • SNCFR CFR SA care a mobilizat un număr de 24 de angajați;
  • PRIMĂRIA STÂLPENI care a contribuit cu un utilaj și cu agregate (griblură);
  • POLIȚIA STÂLPENI care a asigurat buna desfășurare a traficului în timpul lucrărilor.

Cel mai mare rol în demararea lucrărilor, în mobilizarea forțelor și în colaborarea între instituții l-a avut domnul Dumitru Constantin Mugurel, atât prin funcția de consilier local, dar și prin celelalte funcții pe care le deține în cadrul SNCFR. Prin spiritul lui combativ, prin implicare și printr-o organizare riguroasă, acest om a constituit un liant între toate aceste instituții, iar lucrarea a fost finalizată în cel mai scurt timp.

Prin intermediul Gazetei dorim să felicităm toate instituțiile implicate, pe domnul Dumitru Constantin Mugurel, domnul George Tudosescu  operator buldoexcavator și, nu în ultimul rând, echipa de oameni care a lucrat în ploaie pentru ca acest obiectiv să fie finalizat cât mai repede posibil.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate